Mathisen Maskin AS

Siden Mars 2007 er Giant hydraulisk pigghammer til gravemaskin og minigraver solgt i Norge med stor suksess. Den har vist seg å ha stor effekt, god kvalitet og ikke minst riktig pris. Med få bevegelige deler er GIANT hydraulisk pigghammer svært pålitelig og driftssikker, stillegående.

Fra 2021 har Mathisen Maskin AS overtatt salgs agentur for Giant Hydraulisk Pigghammer i Norge. Produsert etter spesielle spesifikasjoner til herding. Produsert etter høye krav til passinger.Lang levetid og stor effekt. Ulike meiselutforming tilpasset ulike arbeidsoppgaver/materialer.

Meisel til pigghammer:

  • Produsert etter spesielle spesifikasjoner til herding.
  • Produsert etter høye krav til passinger.
  • Lang levetid og stor effekt.
  • Ulike meiselutforming tilpasset ulike arbeidsoppgaver – materialer.

Lær mer om garanti her.

Produkt: